Proniknite u srž i suštinu računovodstvenog zanata

Posao računovođe / knjigovođe se često generalizuje i od strane laika smatra šablonskim kliktanjem po programu. Stvarnost je i više nego drugačija. Računovođe / knjigovođe su stručnjaci koji pružaju usluge intelektualne prirode za koje moraju da budu adekvatno obučeni a obukom se uglavnom ne smatra formalno obrazovanje nego sveopšta informisanost o propisima, pravilima i poslovnim običajima te upućenost u poslovanje različitih delatnosti i industrija.

Knjigovođa se ne postaje naukom niti praksom već kombinacijom više različitih elemenata koje ćete pronaći upravo kod nas – na našem kursu knjigovodstva.

mala-ucionica

Plan i program naše obuke je jedinstven i specifičan a temelji se na kombinaciji, teorijskih i praktičnih znanja i gradiva koje predaju četiri predavača koji su stručnjaci iz različitih oblasti u sferi računovodstva počev od profesora računovodstva, ovlašćenih i samostalnih računovođa, vlasnika računovodstvenih agencija, poreskih savetnika i sl. Ovi ljudi praktično i svako na sebi svojstven način, polaznicima kursa knjigovodstva prenose svoja bogata iskustva i znanja.

oglas8

Dođite kod nas! Postanite bolji, kompetentniji i uspešniji!

Škola knjigovodstva i preduzetništva Interact


Naredni kurs knjigovodstva počinje 08. feb.
Prijave su u toku!
Više na skolaknjigovodstva.com