Kurs prostog knjigovodstva

 • 09:00
 • 25. mart - 14 maj - subotom i nedeljom od 09:00 do 11:30h

OBUKA ZA POČETNIKE

Od budućih polaznika ovog kursa knjigovodstva se ne očekuje
predznanje ili prethodno iskustvo.

kurs-knjigovodstva-na-tri-rate

Jedan od razloga je i činjenica da je ovaj kurs temelj i osnova knjigovodstva te je iz tog razloga naročito interesantan početnicima koji nemaju predznanja i/ili iskustava u knjigovodstvu.

predavac kurs knjigovodstva

Zašto je ovaj kurs knjigovodstva povoljan u finansijskom smislu?

– Zato što primenjujemo tzv. „Low Cost“ princip poslovanja.

U svetu je čuven i popularan niskotarifni odnosno „Low cost“ princip poslovanja (najbolje primenjen u avio saobraćaju a mi smo ga primenili na naš kurs knjigovodstva) gde se cena usluge višestruko snižava a troškovi servisa se pokrivaju maksimalnom popunjenošću kapaciteta (sedišta/stolica) i štednjom na svemu osim, u našem slučaju, na kvalitetu i količini prenesenog znanja (a u slučaju avio kompanija na bezbednosti putnika).

I mi smo troškove organizacije za naš kurs knjigovodstva sveli na minimum te ćete tako skripte za učenje dobiti u elektronskom formatu, sedećete na stolicama „ekonomske klase“… ali su ipak zagarantovani uslovi kao što su komfor, udobnost prostora, savremen dizajn, čistoća, prijatna atmosfera i sl.


PREDAVANJA POČINJU

25. marta (do 14. maja) – PRIJAVE SU U TOKU

 

CENA KURSA KNJIGOVODSTVA: 12 490 RSD.

MOGUĆE JE PLAĆENJE U DVE (ILI TRI) RATE.


na-tri-rate

Zbog čega je naš kurs knjigovodstva efektan?

– Zbog toga što primenjujemo tzv. „Know-How“ metod rada:

Kurs knjigovodstva funkcioniše po modelu prenošenja praktičnih znanja i iskustava stečenih jednoipodecenijskom tradicijom i radom u usko stručnoj oblasti knjigovodstva i konsaltinga za preduzetnike. Uporavo ova, uslovno rečeno uska specijalizacija, stvorila je tim koji „preliva“ suštinu znanja i prakse o čemu svedoče ankete preko 900 polaznika naših kurseva.

skp2

„Know-How“ je standard i najkompletniji oblik prenosa znanja i veština za uspešno poslovanje, uključuje i posebna znanja, iskustva i uputstva, a posebno specifične postupke koji se inače smatraju poslovnom tajnom, kao i iskustva i znanja koja nisu nigde sadržana u pisanom obliku.

polaznici

Šta se uči na kursu prostog knjigovodstva?

PLAN I PROGRAM OVOG KURSA POGLEDAJTE OVDE

kurs knjigovodstva ucionica

Kome je namenjen kurs prostog knjigovodstva?

Kurs prostog knjigovodstva namenjen je:

 • Početnicima u svetu knjigovodstva;
 • Svima koji žele da se prekvalifikuju za bolje i isplativije zanimanje;
 • Privrednim subjektima koji žele da obuče svoje zaposlene u domenu knjigovodstva;
 • Licima zaposlenim na administrativnim poslovima a koji žele da steknu dodatno obrazovanje zarad napredovanja u karijeri, preuzimanju većih ovlašćenja/obaveza;
 • Osobama sa srednjom, višom ili visokom školom, ne nužno ekonomske struke;
 • Nezaposlenim licima i studentima;
 • Osobama koje žele da se osamostale i započnu sopstveni preduzetnički biznis.

 nije-sve-poskupelo

Zašto biti knjigovođa?

Zato što je knjigovođa (pored programera, IT stručnjaka i sl.) jedno od trenutno i dugoročno najtraženijih i najplaćenijih zanimanja u Srbiji i što bez obzira na nezaposlenost, usled nedostatka stručnog kadra u ovoj oblasti postoji visoka tražnja za ovim kadrovima.

Više o ponudi:

Pored teorijskog znanja polaznici škole će biti u mogućnosti da steknu i praktične veštine koje će im omogućiti samostalno vođenje knjiga po završetku nastave.

Obuka podrazumeva:

 • Osposobljavanje za samostalno vođenje poslovnih knjiga po sistemu prostog knjigovodstva.
 • Predavanja u prijatnom ambijentu i podsticajnoj atmosferi, kreativne i inovativne metode nastave.
 • 48 školskih časova predavanja.
 • Literaturu tj. skripte za praćenje predavanja, učenje i pripremu završnog ispita u elektronskoj formi. Mogućnost preuzimanja svih potrebnih obrazaca sa sajta Škole.
 • Konsultacije sa predavačima u toku programa obuke.
 • Uverenje o položenom završnom ispitu kao dokaz stručne osposobljenosti za samostalno vođenje poslovnih knjiga.

Kurs knjigovodstva traje 48 školskih časova. Jedno blok predavanje traje tri školska časa sa 15 minuta pauze. Ukupno ima 16 dolazaka koji će se realizovati u vremenskom roku nešto kraćem od dva meseca.

 novine

Naredna predavanja počinju 25. marta 2017. god. Predavanja će se održavati subotom i nedeljom od 09:00 do 11:30 časova.


Kako da rezervišete svoje mesto u grupi?

Sistem rezervacija funkcioniše tako što svoje mesto u grupi možete da rezervišete telefonom ili e-mailom. Od podataka je potrebno dostaviti ime, prezime i kontakt mobilni telefon. Rezervacija načinjena na taj način je privremena i traje ukupno tri radna dana a za to vreme budući polaznik je u obavezi da uplati iznos rezervacije (ujedno je to i prva rata) od 3.000,00 dinara na račun Škole u banci ili lično, u Školi knjigovodstva i preduzetništva. Ukoliko rezervaciju uplatite na račun škole, u banci, jedan dan po uplati dobićete potvrdni SMS da je uplata proknjižena a Vaše mesto trajno rezetvisano. Ukoliko uplatu izvršite u pošti, potvrdni SMS ćete dobiti u roku od tri dana od momenta uplate.

NAPOMENA: Nemojte uplaćivati rezervaciju pre nego Vam nadležni iz sekretarijata škole ne potvrde da to možete da učinite.

uplatnica-interact-pr

Ukoliko polaznik ne izvrši uplatu rezervacije u predviđenom roku, briše se sa spiska rezervacija a njegovo mesto zautima naredni polaznik.

Napominjemo da iznos rezervacije nije dodatni trošak već se odbija od ukupne sume školarine. (preostaje dug od 14,490,00 RSD koji možete da podelite na dve rate od čega se prva (7.245,00 RSD) plaća na prvom školskom času a druga nakon mesec dana.)

 

Sa svakim polaznikom ponaosob moguće je dogovoriti i drugačiju dinamiku i termine plaćanja u njegovu korist. Za ovakve aranžmane je potrebno da nam se obratite lično a neophodni su čekovi građana kao garancija plaćanja koji će biti realizovani u momentu koji je prethodno dogovoren.

koordinator

Ukoliko završite ovaj kurs knjigovodstva steći ćete sva neophodna znanja i veštine iz oblasti prostog knjigovodstva koje će Vas učiniti konkurentnima na tržištu rada.

Ovaj posao traži Vas, a Vi njega.
Vreme je da se nađete!

Knjigovođa je jedno od retkih zanimanja gde nedostaju kadrovi. Iskoristite ovu šansu!

Knjigovođa je traženo, plaćeno i ugledno zanimanje!

Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i pojašnjenja. Možete da nas kontaktirate telefonom ili da dođete kod nas da se upoznamo i na licu mesta otklonite sve nedoumice.

 


Prijavite se odmah. Pošaljite nam e-mail: info@skolaknjigovodstva.com

ili nas pozovite na 011/344-62-12 (radnim danima do 15:00h) ili na 063/370-427 (nakon radnog vremena, vikendom ili u vreme praznika).


kurir-kurs-knjigovodstva