Kurs knjigovodstva (za vođenje knjiga preduzetnicima)

 • 09:00
 • Upis je u toku!
 • 011/344-62-12

VAŽNO: Ponuda ispod važeća je uz ovu ponudu.
Dakle, zbirna ponuda podrazumeva oba kursa kursa knjigovodstva u ukupnom trajanju od 54 školska časa.

Kome se preporučuje ovaj kurs?

Svima koji žele da uđu u svet knjigovodstva, a sebe smatraju početnicima.
Na ovom kursu stičete temeljna znanja neophodna za ulazak u svet računovodstva. Na ovom kursu ćete naučiti, počev od osnova računovodstva do izrade finalnih finansijskih izveštaja (završnih računa) za preduzetnike.

Šta su to preduzetnici?

 • Preduzetnici su poznatiji kao trgovinske radnje, zanatske radnje, agencije,  i sl.

Kurs knjigovodstva za preduzetnike predstavlja temelj i osnovu knjigovodstva, te je, iz tog razloga, naročito interesantan početnicima koji nemaju predznanja i/ili prethodna iskustva u knjigovodstvu.

predavac kurs knjigovodstva

Zašto biti knjigovođa?

Zato što je knjigovođa (pored programera, IT stručnjaka i sl.) jedno od trenutno i dugoročno najtraženijih i najplaćenijih zanimanja u Srbiji i što bez obzira na nezaposlenost, usled nedostatka stručnog kadra u ovoj oblasti postoji visoka tražnja za ovim kadrovima.

 

Obuka podrazumeva:

 • Osposobljavanje za samostalno vođenje poslovnih knjiga.
 • Predavanja u prijatnom ambijentu i podsticajnoj atmosferi.
 • 54 školska časa predavanja (Jedno blok predavanje traje tri školska časa + 15 minuta pauze).
 • Literaturu tj. skripte za praćenje predavanja, učenje i pripremu završnog ispita u elektronskoj formi. Mogućnost preuzimanja svih potrebnih obrazaca sa sajta Škole.
 • Uverenje o položenom završnom ispitu kao dokaz stručne osposobljenosti za samostalno vođenje poslovnih knjiga.

NAREDNI POLAZAK

Nastava počinje:

 • 01. septembra – Nastava u ovoj grupi će se održavati vikendom (subotom i nedeljom) od 09:00 do 11:30h.

Jedno blok predavanje se sastoji od tri spojena školska časa + pauza.

 

CENA KURSA KNJIGOVODSTVA: 17.490 RSD

MOGUĆE JE PLAĆENJE U DVE (ILI TRI) RATE.


Zbog čega je naš kurs knjigovodstva efektan?

– Zbog toga što primenjujemo tzv. „Know-How“ metod rada:

Kurs knjigovodstva funkcioniše po modelu prenošenja praktičnih znanja i iskustava stečenih jednoipodecenijskom tradicijom i radom u usko stručnoj oblasti knjigovodstva i konsaltinga za preduzetnike. Uporavo ova, uslovno rečeno uska specijalizacija, stvorila je tim koji „preliva“ suštinu znanja i prakse o čemu svedoče ankete preko 2.600 polaznika naših kurseva.

skp2

„Know-How“ je standard i najkompletniji oblik prenosa znanja i veština za uspešno poslovanje, uključuje i posebna znanja, iskustva i uputstva, a posebno specifične postupke koji se inače smatraju poslovnom tajnom, kao i iskustva i znanja koja nisu nigde sadržana u pisanom obliku.

Šta se uči na ovom kursu knjigovodstva?

PLAN I PROGRAM OVOG KURSA POGLEDAJTE OVDE

kurs knjigovodstva ucionica

Kome je namenjen ovaj kurs knjigovodstva?

Kurs knjigovodstva namenjen je:

 • Početnicima u svetu knjigovodstva;
 • Svima koji žele da se prekvalifikuju za bolje i isplativije zanimanje;
 • Privrednim subjektima koji žele da obuče svoje zaposlene u domenu knjigovodstva;
 • Licima zaposlenim na administrativnim poslovima a koji žele da steknu dodatno obrazovanje zarad napredovanja u karijeri, preuzimanju većih ovlašćenja/obaveza; prpmene platni razred;
 • Osobama sa srednjom, višom ili visokom školom, ne nužno ekonomske struke;
 • Nezaposlenim licima i studentima;
 • Osobama koje žele da se osamostale i započnu sopstveni preduzetnički biznis.

  novine

 


Kako da rezervišete svoje mesto u grupi?

Sistem rezervacija funkcioniše tako što svoje mesto u grupi možete da rezervišete telefonom ili e-mailom. Od podataka je potrebno dostaviti ime, prezime i kontakt mobilni telefon. Rezervacija načinjena na taj način je privremena i traje ukupno tri radna dana a za to vreme budući polaznik je u obavezi da uplati iznos rezervacije (ujedno je to i prva rata) od 3.000,00 dinara na račun Škole u banci ili lično, u Školi knjigovodstva i preduzetništva. Ukoliko rezervaciju uplatite na račun škole, u banci, jedan dan po uplati dobićete potvrdni SMS da je uplata proknjižena a Vaše mesto trajno rezetvisano. Ukoliko uplatu izvršite u pošti, potvrdni SMS ćete dobiti u roku od tri dana od momenta uplate.

NAPOMENA: Nemojte uplaćivati rezervaciju pre nego Vam nadležni iz sekretarijata škole ne potvrde da to možete da učinite.

uplatnica-interact-pr

Ukoliko polaznik ne izvrši uplatu rezervacije u predviđenom roku, briše se sa spiska rezervacija a njegovo mesto zautima naredni polaznik.

Napominjemo da iznos rezervacije nije dodatni trošak već se odbija od ukupne sume školarine.

 

Sa svakim polaznikom ponaosob moguće je dogovoriti i drugačiju dinamiku i termine plaćanja u njegovu korist. Za ovakve aranžmane je potrebno da nam se obratite lično a neophodni su čekovi građana kao garancija plaćanja koji će biti realizovani u momentu koji je prethodno dogovoren.

koordinator

Ukoliko završite ovaj kurs knjigovodstva steći ćete sva neophodna znanja i veštine iz oblasti knjigovodstva koje će Vas učiniti konkurentnima na tržištu rada.

Ovaj posao traži Vas, a Vi njega.
Vreme je da se nađete!

Knjigovođa je jedno od retkih zanimanja gde nedostaju kadrovi. Iskoristite ovu šansu!

Knjigovođa je traženo, plaćeno i ugledno zanimanje!

Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i pojašnjenja. Možete da nas kontaktirate telefonom ili da dođete kod nas da se upoznamo i na licu mesta otklonite sve nedoumice.

 


Prijavite se odmah. Pošaljite nam e-mail: info@skolaknjigovodstva.com

ili nas pozovite na 011/344-62-12 (radnim danima do 15:00h) ili na 063/370-427 (nakon radnog vremena, vikendom ili u vreme praznika).


 

kurir-kurs-knjigovodstva

Zašto je ovaj kurs knjigovodstva povoljan u finansijskom smislu?

– Zato što primenjujemo tzv. „Low Cost“ princip poslovanja.

U svetu je čuven i popularan niskotarifni odnosno „Low cost“ princip poslovanja (najbolje primenjen u avio saobraćaju a mi smo ga primenili na naš kurs knjigovodstva) gde se cena usluge višestruko snižava a troškovi servisa se pokrivaju maksimalnom popunjenošću kapaciteta (sedišta/stolica) i štednjom na svemu osim, u našem slučaju, na kvalitetu i količini prenesenog znanja (a u slučaju avio kompanija na bezbednosti putnika).

I mi smo troškove organizacije za naš kurs knjigovodstva sveli na minimum te ćete tako skripte za učenje dobiti u elektronskom formatu, sedećete na stolicama „ekonomske klase“… ali su ipak zagarantovani uslovi kao što su komfor, udobnost prostora, savremen dizajn, čistoća, prijatna atmosfera i sl.