Kurs knjigovodstva

  • 09:00
  • 011/344-62-12
  • od 27. maja do 23. jula

Kurs knjigovodstva


letnji-popust2

 Povećajte svoje šanse i kompetencije!

Kurs knjigovodstva – BRZA I KVALITETNA OBUKA ZA KNJIGOVODSTVO –
ZA JEDNO OD NEKOLIKO NAJTRAŽENIJIH ZANIMANJA U ZEMLJI


Praktična obuka za knjigovođe – zanimanje koje je traženo, plaćeno, poštovano i društveno ugledno. Najzad, postoji zanimanje koje objedinjuje sve četiri poželjne stavke pomenute u prethodnoj rečenici. To je knjigovođa ili računovođa.

kurs knjigovodstva

Kurs knjigovodstva PO IZUZETNO POVOLJNIM USLOVIMA + LETNJI POPUST OD 3.000,00 RSD

CENA: 14.490 RSD / 3 rate

Ukupna cena kursa iznosi 17.490 RSD a sa uračunatim popustom iznosi 14.490 RSD

Želite da postanete knjigovođa? Na pravom ste mestu!

Ovj kurs knjigovodstva je dobra „odskočna daska“ za „transformaciju“ u ovo perspektivno zanimanje.

Kurs knjigovodstva je namenjen početnicima koji ne moraju nužno da imaju obrazovanje ekonomskog karaktera.

kurs-knjigovodstva
POGLEDAJTE PLAN I PROGRAM ZA KURS DVOJNOG KNJIGOVODSTVA – ovde

Ceo kurs ima ukupno 54 školska časa a jedno blok predavanje traje tri školska časa + 15 min. pauze u toku predavanja. Kurs traje ukupno dva meseca.

letnji-popust2

Cena kursa knjigovodstva iznosi 14.490,00 dinara (sa uračunatim popustom)  i moguće je plaćanje u dve / tri rate (ukoliko kao ratu računamo i rezervaciju).

Naredna predavanja počinju:

  • 27. maja 2017. god.  za grupu polaznika koja će na predavanja dolaziti vikendom (subotom i nedeljom) od 09:00 do 11:30 h

kurs-knjigovodstva

miroslav-bronzic

INFO:
Svakog dana tokom celog dana
(uključujući i vikend)

Miroslav Bronzić 063/370-427

Kako funkcioniše sistem rezervacija?

Sistem rezervacija funkcioniše tako što svoje mesto u grupi možete da rezervišete telefonom ili e-mailom. Od podataka je potrebno dostaviti ime, prezime i kontakt mobilni telefon. Rezervacija načinjena na taj način je privremena i traje ukupno tri radna dana a za to vreme budući polaznik je u obavezi da uplati iznos rezervacije (ujedno je to i prva rata) od 3.000,00 dinara na račun Škole u banci ili lično, u Školi knjigovodstva i preduzetništva. Ukoliko rezervaciju uplatite na račun škole, u banci, jedan dan po uplati dobićete potvrdni SMS da je uplata proknjižena a Vaše mesto trajno rezetvisano. Ukoliko uplatu izvršite u pošti, potvrdni SMS ćete dobiti u roku od tri dana od momenta uplate.

 

NAPOMENA: Nemojte uplaćivati rezervaciju pre nego Vam nadležni iz sekretarijata škole ne potvrde da to možete da učinite.

uplatnica-interact-pr

Ukoliko polaznik ne izvrši uplatu rezervacije u predviđenom roku, briše se sa spiska rezervacija a njegovo mesto zautima naredni polaznik.

Napominjemo da iznos rezervacije nije dodatni trošak već se odbija od ukupne sume školarine. (preostaje dug od 9,490,00 RSD koji možete da podelite na dve rate od čega se prva (4.745,00 RSD) plaća na prvom školskom času a druga nakon mesec dana.)

kurs-knjigovodstva