Kurs knjigovodstva za privredna društva

  • 09:00
  • 011/344-62-12
  • od 27. jan. 2018. god

Kurs knjigovodstva

PAŽNJA: Još nekoliko dana do početka kursa + popust (akcijska cena važi do subote) + odloženo plaćanje (mogućnost plaćanja prve rate u februaru).


Kurs knjigovodstva – BRZA I KVALITETNA OBUKA ZA KNJIGOVODSTVO –
ZA JEDNO OD NEKOLIKO NAJTRAŽENIJIH ZANIMANJA U ZEMLJI


Praktična obuka za knjigovođe – zanimanje koje je traženo, plaćeno, poštovano i društveno ugledno. Najzad, postoji zanimanje koje objedinjuje sve četiri poželjne stavke pomenute u prethodnoj rečenici. To je knjigovođa ili računovođa.

kurs knjigovodstva

Kurs knjigovodstva PO IZUZETNO POVOLJNIM USLOVIMA CENA: 14.990 RSD / 3 rate (umesto 17.490 koliko iznosi redovna cena kursa)

Želite da postanete knjigovođa? Na pravom ste mestu!

Ovj kurs knjigovodstva je dobra „odskočna daska“ za „transformaciju“ u ovo perspektivno zanimanje.

Kurs knjigovodstva je namenjen početnicima koji ne moraju nužno da imaju obrazovanje ekonomskog karaktera.

kurs-knjigovodstva

POGLEDAJTE PLAN I PROGRAM ZA OVAJ KURS KNJIGOVODSTVA

PLAN I PROGRAM KURSA

Ceo kurs ima ukupno 48 školskih časova a jedno blok predavanje traje tri školska časa + 15 min. pauze u toku predavanja.

Cena ovog kursa knjigovodstva iznosi 14.990,00 dinara  i moguće je plaćanje u dve / tri rate.

Naredna predavanja počinju 27. januara 2018. god.  za grupu polaznika koja će na predavanja dolaziti subotom i nedeljom od 09:00 do 11:30:00h.

 

kurs-knjigovodstva

miroslav-bronzic

INFO:
Svakog dana tokom celog dana
(uključujući i vikend)

Miroslav Bronzić 063/370-427

Kako funkcioniše sistem rezervacija?

Sistem rezervacija funkcioniše tako što svoje mesto u grupi možete da rezervišete telefonom ili e-mailom. Od podataka je potrebno dostaviti ime, prezime i kontakt mobilni telefon. Rezervacija načinjena na taj način je privremena i traje ukupno tri radna dana a za to vreme budući polaznik je u obavezi da uplati iznos rezervacije//prve rate ili da se javi telefonom kako bi produžio istu za još tri dana (do početka predavanja).

Ukoliko se odlučite za uplatu prve rate ( iznos od 3.000,00 dinara uplaćujete na račun Škole u banci ili lično, u Školi knjigovodstva i preduzetništva. Ukoliko rezervaciju uplatite na račun škole, u banci, jedan dan po uplati dobićete potvrdni SMS da je uplata proknjižena a Vaše mesto trajno rezetvisano. Ukoliko uplatu izvršite u pošti, potvrdni SMS ćete dobiti u roku od tri dana od momenta uplate.

NAPOMENA: Nemojte uplaćivati rezervaciju pre nego Vam nadležni iz sekretarijata škole ne potvrde da to možete da učinite.

uplatnica-interact-pr

Ukoliko polaznik ne izvrši uplatu rezervacije ili ne produži istu u predviđenom roku, briše se sa spiska rezervacija a njegovo mesto zautima naredni polaznik.

Napominjemo da iznos rezervacije nije dodatni trošak već se odbija od ukupne sume školarine. (preostaje dug od 11.990,00 RSD  koji možete da podelite na dve rate od čega se prva (5.995,00 RSD) plaća na prvom školskom času a druga nakon mesec dana.)