KURS KNJIGOVODSTVA

Obučiti se za ovo zanimanje nije lako ali je moguće – kod nas jer smo mnogo više od škole. Mi smo servis i agencija za knjigovodstvo!

Rešite problem nezaposlenosti. Posao je mnogo lakše pronaći tamo gde je on tražen i plaćen.

Knjigovođa (ili računovođa) je jedno od nekoliko istovremeno najtraženijih i najplaćenijih zanimanja u Srbiji!

Ovo je dobra prilika da se pod izuzetno povoljnim uslovima osposobite za zanimanje koje je ugledno, traženo i plaćeno zanimanje – knjigovođu!


info-prosto-knjigovodstvo

CENA KURSA PROSTOG KNJIGOVODSTVA IZNOSI 12 490 RSD.

MOGUĆE JE PLAĆENJE U DVE (ILI TRI) RATE.

U navedenu cenu su uključene skripte za praćenje predavanja u elektronskom PDF formatu (download sa sajta), završni ispit i Diploma (nema dodatnih tj "skrivenih" troškova).

predavaci-kurs-knjigovodstva


Kome je namenjen kurs knjigovodstva?

Kurs knjigovodstva namenjen je:
 • Početnicima u svetu knjigovodstva;
 • Svima koji žele da se prekvalifikuju za bolje i isplativije zanimanje;
 • Privrednim subjektima koji žele da obuče svoje zaposlene u domenu knjigovodstva;
 • Licima zaposlenim na administrativnim poslovima a koji žele da steknu dodatno obrazovanje zarad napredovanja u karijeri, preuzimanju većih ovlašćenja/obaveza;
 • Osobama sa srednjom, višom ili visokom školom, ne nužno ekonomske struke;
 • Nezaposlenim licima i studentima;
 • Osobama koje žele da se osamostale i započnu sopstveni preduzetnički biznis.

prosto-knjigovodstvo-obuka

Ko je organizator kursa knjigovodstva?

Kurs knjigovodstva organizuje Interact biz D.O.O. - kompanija koja se bavi poslovima knjigovodstva, savetovanja i edukacije. Mi nismo večernji narodni univerzitet. Naša osnovna delatnost je pružanje usluga knjigovodstva (agencija za knjigovodstvo) i upravo odatle proizlazi stručnost, znanje i iskustva koja vam doslovno prenosimo. Više o nama saznajte na matičnom sajtu naše knjigovodstvene agencije. kurs-knjigovodstva

Zašto je naš kurs PROSTOG KNJIGOVODSTVA najpopularniji među svim kursevima knjigovodstva u zemlji?!

Ovaj program / kurs prostog knjigovodstva je ubedljivo najpopularniji i najprodavaniji kurs među svim sličnim kursevima na tržištu. Zašto je to tako, teško je dati jednostavan odgovor. Mi lično smatramo da veliku ulogu u ovoj činjenici igra tradicija i broj polaznika koji su završili ovaj kurs koji ga dalje hvale i preporučuju. Možda je u pitanju uhodan i "uigran" tim predavača koji detektuju svaki problem ili zaostajanje nekog polaznika i odmah mu posvećuju veću pažnju. Možda je to njihov stav, nastup, shvatanje svoje profesije... Jedan od razloga je i činjenica da je ovaj kurs temelj i osnova knjigovodstva te je iz tog razloga naročito interesantan početnicima koji nemaju nikakvih predznanja i/ili iskustava u knjigovodstvu. tabla-ucionica

Zašto je ovaj kurs povoljan u finansijskom smislu?

- Zato što primenjujemo tzv. „Low Cost“ princip poslovanja.

U svetu je čuven i popularan niskotarifni odnosno „Low cost“ princip poslovanja (najbolje primenjen u avio saobraćaju a mi smo ga primenili na naš kurs knjigovodstva) gde se cena usluge višestruko snižava a troškovi servisa se pokrivaju maksimalnom popunjenošću kapaciteta (sedišta/stolica) i štednjom na svemu osim, u našem slučaju, na kvalitetu i količini prenesenog znanja (a u slučaju avio kompanija na bezbednosti putnika). I mi smo troškove organizacije za naš kurs knjigovodstva sveli na minimum te ćete tako skripte za učenje dobiti u elektronskom formatu, sedećete na stolicama ekonomske klase... ali su ipak zagarantovani uslovi kao što su komfor, udobnost prostora, savremen dizajn, čistoća, prijatna atmosfera i sl. knjigovodstvo

Zbog čega je naš kurs knjigovodstva efektan?

- Zbog toga što primenjujemo tzv. „Know-How“ metod rada: Kurs knjigovodstva funkcioniše po modelu prenošenja praktičnih znanja i iskustava stečenih jednoipodecenijskom tradicijom i radom u usko stručnoj oblasti knjigovodstva i konsaltinga za preduzetnike. Uporavo ova, uslovno rečeno uska specijalizacija, stvorila je tim koji „preliva“ suštinu znanja i prakse o čemu svedoče ankete preko 650 polaznika naših kurseva. „Know-How“ je standard i najkompletniji oblik prenosa znanja i veština za uspešno poslovanje, uključuje i posebna znanja, iskustva i uputstva, a posebno specifične postupke koji se inače smatraju poslovnom tajnom, kao i iskustva i znanja koja nisu nigde sadržana u pisanom obliku. skola-knjigovodstva-kurs

Šta se uči na kursu knjigovodstva?

PLAN I PROGRAM OVOG KURSA POGLEDAJTE OVDE

Zašto biti knjigovođa?

Zato što je knjigovođa (pored programera, IT stručnjaka i sl.) jedno od trenutno i dugoročno najtraženijih i najplaćenijih zanimanja u Srbiji i što bez obzira na nezaposlenost, usled nedostatka stručnog kadra u ovoj oblasti postoji visoka tražnja za ovim kadrovima.

5-razloga

Više o razlozima zbog kojih je ovaj kurs koristan naučite OVDE

Više o ponudi:

Pored teorijskog znanja polaznici škole će biti u mogućnosti da steknu i praktične veštine koje će im omogućiti samostalno vođenje knjiga po završetku nastave. Obuka podrazumeva:
 • Osposobljavanje za samostalno vođenje poslovnih knjiga po sistemu prostog knjigovodstva.
 • Predavanja u prijatnom ambijentu i podsticajnoj atmosferi, kreativne i inovativne metode nastave.
 • 44 školska časa predavanja.
 • Literaturu tj. skripte za lakše praćenje predavanja, učenje i pripremu završnog ispita u elektronskoj formi. Mogućnost preuzimanja svih potrebnih obrazaca sa sajta Škole.
 • Konsultacije sa predavačima u toku programa obuke.
 • Diploma o položenom završnom ispitu kao dokaz stručne osposobljenosti za samostalno vođenje poslovnih knjiga.
Kurs knjigovodstva traje 44 školska časa. Jedno blok predavanje traje tri školska časa sa 15 minuta pauze. Ukupno ima 15 dolazaka koji će se realizovati u vremenskom roku nešto kraćem od dva meseca.

Šta naši polaznici kažu o nama

Anđelina B.
Još jednom se zahvaljujem celom timu za svu podršku koju su mi nesebično pružili pri pokretanju mog posla... Danas je retko naći tako nesebične ljude, spremne da mesecima nakon što sam pohađala njihovu Školu knjigovodstva budu tu za svako pitanje i nedoumicu.
U isto vreme sve pohvale predavačima na kursu. Materija nije jednostavna ali profesionalna organizacija kursa, stručnost predavača i njihova predanost radu dali su rezultate.
Potpuno sam zadovoljna svime i toplo ih preporučujem za bilo kakvu saradnju.
Nenad M.
„Neočekivano praktično“ Očekivala sam suvoparnija predavanja, pogotovo u početku - nabacivanje informacija; Mislim da je vaš pristup baš ono što nedostaje našem školskom sistemu generalno! Bilo bi lepo i korisno da i neke škole i fakulteti razmišljaju kako da organizuju predavanja korisno i svrsishodno a ne da odrađuju plan i program posle koga je polaznik nespreman za bilo kakav posao!
 

obuka-za-knjigovodstvo

Naredna predavanja počinju 01. sept. 2015. god. Raspored predavanja za narandžastu grupu polaznika možete da pogledate ovde.

Kako da rezervišete svoje mesto u grupi?

Sistem rezervacija termina funkcioniše na sledeći način: Svoje mesto možete rezervisati telefonom (011/344-62-12 ili 063/370-427) ili e-mailom (info@skolaknjigovodstva.com) ali rezervacija izvršena na taj način traje svega dva radna dana (nedelja je neradni dan).  

U toku ta dva radna dana budući polaznik je u obavezi da uplati iznos od 3 000,00 RSD na ime rezervacije kako bi mesto ostalo rezervisano na njegovo ime do početka predavanja. U suprotnom, po isteku dva radna dana, mesto će pripasti prvom kandidatu sa liste čekanja.

Lista čekanja se obično formira nekoliko dana pred početak predavanja.

Uplaćeni iznos od 3 000,00 dinara polaznici mogu da uplate kod nas lično (Makenzijeva 32/3 svakom radnim danom od 08:00 do 14:00 h) ili na naš račun u banci. Model popunjene Uplatnice prikazan je ispod: nalog-za-uplatu * U polje "model" i "poziv na broj" ne upisujete ništa. Napominjemo da iznos od 3 000,00 nije dodatni trošak već se odbija od ukupne sume od 12 490 tako da Vam za uplatu preostaje iznos od 9 490,00 RSD koji možete dalje da podelite na dve rate.

Dinamika plaćanja preostalog iznosa:

 • Prva rata u iznosu od 4.745,00 RSD dospeva na prvom školskom času.
 • Druga rata u iznosu od 4.745,00 RSD dospeva nakon mesec dana od prvog školskog časa a tačan datum se navodi u Ugovoru koji takođe potpisujemo na prvom školskom času.
Izuzetno, sa svakim polaznikom ponaosob moguće je dogovoriti i drugačiju dinamiku i termine plaćanja u njegovu korist. Za ovakve aranžmane je potrebno da nam se obratite lično a neophodni su čekovi građana kao garancija plaćanja koji će biti realizovani u momentu koji je prethodno dogovoren. Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i pojašnjenja. Možete da nas kontaktirate telefonom ili da dođete kod nas da se upoznamo i na licu mesta otklonite sve nedoumice. vecernje-novosti-knjigovodstvo

Prijavite se odmah. Pošaljite nam e-mail: info@skolaknjigovodstva.com

 

ili nas pozovite na 011/344-62-12 (radnim danima do 14:00h) ili na 063/370-427 (nakon radnog vremena, vikendom ili u vreme praznika).


 

UTISCI POLAZNIKA:

Divni ste. Jako sam zadovoljna vašim predavanjima i stručnošću predavača.

Samo bih volela da budućim polaznicima zadate malo više domaćeg zadatka, jer samo uz vežbu može nešto da se nauči (a domaći nas tera na to!)

Srdačan pozdrav :)

Foto/link

foto15

UTISCI POLAZNIKA:

Jako sam zadovoljna.  Vaše znanje ste nesebično delili. Dosta sam naučila i sve pohvale za vas.

Jako prijatna atmosfera i vesela grupa.

Žao mi je što se kurs završio.

Hvala vam na svemu!

Foto/link

foto14

UTISCI POLAZNIKA:

Savet bi bio da se zadržavate duže na osnovnim pojmovima knjigovodstva (bez obzira što je malo vremena) jer je nama koji nismo iz ekonomske struke, teško da ukapiramo osnovne pojmove, a posle ide lakše.

Inače, pohvale za predavače i količinu znanja koje sam stekla na kursu.

Foto/link

foto12

UTISCI POLAZNIKA:

Bilo bi mi iskreno drago da je bilo više časova za vežbanje makar to uticalo na veću cenu kursa. Zaista dovoljno i uspešno preneseno znanje uz lepo i prijatno druženje koje će mi iskreno nedostajati.

Foto/link

11foto

UTISCI POLAZNIKA:

Obuka je bila jako korisna, naučila sam puno korisnih i interesantnih stvari. Jako sam iznenađena jer se ispostavilo da je knjigovodstvo jako zanimljiva oblast a to nisam očekivala.

Hvala puno :)

Foto/link

10foto

UTISCI POLAZNIKA:

Super ste, odličan tm i zadovoljna sam celokupnim kursom i ekipom.

Foto/link

foto9

UTISCI POLAZNIKA:

Dali ste mi dobar vetar u leđa za dalje.

Svidelo mi se, ušla sam u suštinu, idem dalje.

Možda se nekad negde sretnemo

Pozz! :)

Foto/link

foto8

UTISCI POLAZNIKA:

Zadovoljna sam i uslugom i cenom. Svi predavači su vrlo ljubazni.

Foto/link

foto7

UTISCI POLAZNIKA:

Bili ste svi odlični i vreme je veoma brzo prolazilo.

Foto/link

foto6

UTISCI POLAZNIKA:

Predavanja su jasna i interesantna, ali bi bila efikasnija da je tempo malo sporiji.

Foto/link

FOTO5

UTISCI POLAZNIKA:

Sve pohvale za organizaciju (broj polaznika u grupi), predavanja vikendom, pristupačna cena kursa i vremenski period plaćanja, predavači odlični.

Foto/link

utisak4

UTISCI POLAZNIKA:

Veoma sam zadovoljna informacijama koje dobijamo. Ovaj kurs sam upisala kao osnovu jer nemam puno iskustva u knjigovodstvu (asistiram na određenim poslovima u jednoj budžetskoj instituciji), a volela bih da nakon ove obuke mogu kod vas da se obučim i za dvojno knjigovodstvo jer su većina mojih potencijalnih  i budućih klijenata udruženja i D.O.O.

Pribojavala sam se da će kurs biti površan ali sam za sada jako zadovoljna ozbiljnošću predavanja.

Foto/link

foto31

UTISCI POLAZNIKA:

Što se mene tiče, mogu samo da vam uputim pozitivne kritike.
Iako se knjigovodstvom bavim već tri godine, uz vaš kurs, meni su se „sve kockice“ sada savršeno složile.

Bravo za mene a i za Vas!!!

Foto/link

utisak2

UTISCI POLAZNIKA:

Mislim da treba ovako da nastavite. Predavanja su zanimljiva i obogaćena primerima, tako da, i meni koja nemam prethodnog znanja i dodirnih tačaka sa ovim temama, mogu dosta da razumem.

Nadam se da ću i do kraja tečaja uspeti sve da savladam.

Foto/link

foto1