• Ovo je dobra prilika da se pod izuzetno povoljnim uslovima osposobite za zanimanje koje je ugledno, traženo i plaćeno zanimanje – knjigovođu!

 • Knjigovođa (ili računovođa) je jedno od nekoliko istovremeno najtraženijih i najplaćenijih zanimanja u Srbiji!

 • Rešite problem nezaposlenosti. Posao je mnogo lakše pronaći tamo gde je on tražen i plaćen.

 • Obučiti se za ovo zanimanje nije lako ali je moguće – kod nas jer smo mnogo više od škole. Mi smo servis i agencija za knjigovodstvo!


Kome je namenjen kurs knjigovodstva?

Kurs knjigovodstva namenjen je:

 • svima koji bi želeli da rade u knjigovodstvenim agencijama ili kao knjigovođa u nekom privrednom subjektu;
 • svima koji žele da se prekvalifikuju za bolje i isplativije zanimanje;
 • privrednim subjektima koji žele da obuče svoje zaposlene u domenu knjigovodstva;
 • licima zaposlenim na administrativnim poslovima a koji žele da steknu dodatno obrazovanje zarad napredovanja u karijeri, preuzimanju većih ovlašćenja/obaveza;
 • osobama sa srednjom, višom ili visokom školom, ne nužno ekonomske struke;
 • nezaposlenim licima i studentima;
 • osobama koje žele da se osamostale i započnu sopstveni preduzetnički biznis.

 

predavaci-kurs-knjigovodstva

Predavanja za kurs knjigovodstva počinju već  od 04. septembra 2014. godine.

Predavanja će se održavati dva puta nedeljno, za ukupno tri grupe polaznika prema sledećem rasporedu:

 • Utorkom i četvrtkom od 18:00 do 20:30h za grupu koja na predavanja kreće 04. sept. 2014. god.
 • Sredom i petkom od 18:00 do 20:30h za grupu polaznika koja na predavanja kreće 05. sept. 2014. god.
 • Subotom i nedeljom od 09:00 do 11:30h za grupu polaznika koja na predavanja kreće 13. sept. 2014. god.

KURS KNJIGOVODSTVA KOŠTA 12 490 RSD. MOGUĆE JE PLAĆENJE U TRI RATE.

U navedenu cenu su uključene skripte za praćenje predavanja u elektronskom PDF formatu (na disku ili download sa sajta), završni ispit i Diploma (nema dodatnih tj „skrivenih“ troškova).

Ko je organizator kursa knjigovodstva?

Kurs knjigovodstva organizuje Interact biz D.O.O. – uspešna kompanija koja se bavi poslovima knjigovodstva, savetovanja i edukacije.
Mi nismo večernji narodni univerzitet. Naša osnovna delatnost je pružanje usluga knjigovodstva (agencija za knjigovodstvo) i upravo odatle proizlazi stručnost, znanje i iskustva koja vam doslovno prenosimo.

Više o nama saznajte na matičnom sajtu naše knjigovodstvene agencije.

kurs-knjigovodstva

Zašto naš kurs knjigovodstva nije skup?

- Zato što primenjujemo tzv. „Low Cost“ princip poslovanja.

U svetu je čuven i popularan niskotarifni odnosno „Low cost“ princip poslovanja (najbolje primenjen u avio saobraćaju a mi smo ga primenili na naš kurs knjigovodstva) gde se cena usluge višestruko snižava a troškovi servisa se pokrivaju maksimalnom popunjenošću kapaciteta (sedišta/stolica) i štednjom na svemu osim, u našem slučaju, na kvalitetu i količini prenesenog znanja (a u slučaju avio kompanija na bezbednosti putnika).

I mi smo troškove organizacije za naš kurs knjigovodstva sveli na minimum te ćete tako skripte za učenje dobiti u elektronskom formatu, sedećete na stolicama ekonomske klase… ali su ipak zagarantovani uslovi kao što su komfor, udobnost prostora, savremen dizajn, čistoća, prijatna atmosfera i sl.

knjigovodstvo

Zbog čega je naš kurs knjigovodstva efektan?

- Zbog toga što primenjujemo tzv. „Know-How“ metod rada:

Kurs knjigovodstva funkcioniše po modelu prenošenja praktičnih znanja i iskustava stečenih jednodecenijskom tradicijom i radom u usko stručnoj oblasti knjigovodstva i konsaltinga za preduzetnike. Uporavo ova, uslovno rečeno uska specijalizacija, stvorila je tim koji „preliva“ suštinu znanja i prakse o čemu svedoče ankete preko 450 polaznika naših kurseva.

„Know-How“ je standard i najkompletniji oblik prenosa znanja i veština za uspešno poslovanje, uključuje i posebna znanja, iskustva i uputstva, a posebno specifične postupke koji se inače smatraju poslovnom tajnom, kao i iskustva i znanja koja nisu nigde sadržana u pisanom obliku.

skola-knjigovodstva-makenzijeva

Šta se uči na kursu knjigovodstva?

Prosto knjigovodstvo! Za one koji ne znaju podele i razlike spomenućemo da postoji i „dvojno knjigovodstvo“ kao i da „prosto“ vode ili mogu da vode preduzetnici a „dvojno“ vode tj. moraju da vode privredna društva.
„Prosto knjigovodstvo“ smo odabrali kao primarno na kursu iz razloga što smatramo da treba krenuti od početka. Takođe, u pitanju je kurs knjigovodstva za početnike a njima je sigurnije da se bave prostim knjigovodstvom i preduzetnicima kao klijentelom obzirom da je knjigovođa pre svega ODGOVORNO zanimanje a odgovornost tj. kaznena politika je prema ovima višestruko blaža i podnošljivija što je svakom početniku od presudne važnosti.

Zašto biti knjigovođa?

Zato što je knjigovođa (pored programera, IT stručnjaka i sl.) jedno od trenutno i dugoročno najtraženijih i najplaćenijih zanimanja u Srbiji i što bez obzira na nezaposlenost, usled nedostatka stručnog kadra u ovoj oblasti postoji visoka tražnja za ovim kadrovima.

5-razloga

Više o razlozima zbog kojih je ovaj kurs koristan naučite OVDE

Više o ponudi:

Pored teorijskog znanja polaznici škole će biti u mogućnosti da steknu i praktične veštine koje će im omogućiti samostalno vođenje knjiga po završetku nastave.

Obuka podrazumeva:

•    Osposobljavanje za samostalno vođenje poslovnih knjiga po sistemu prostog knjigovodstva.
•    Predavanja u prijatnom ambijentu i podsticajnoj atmosferi, kreativne i inovativne metode nastave.
•    46 školskih časova predavanja.
•    Literaturu tj. skripte za lakše praćenje predavanja, učenje i pripremu završnog ispita u elektronskoj formi. Mogućnost preuzimanja svih potrebnih obrazaca sa sajta Škole.
•    Konsultacije sa predavačima u toku i posle programa obuke.
•    Diploma o položenom završnom ispitu kao dokaz stručne osposobljenosti za samostalno vođenje poslovnih knjiga.

Kurs knjigovodstva traje 46 školskih časova. Jedno blok predavanje traje tri školska časa sa 15 minuta pauze. Ukupno ima 15 dolazaka koji će se realizovati u vremenskom roku nešto kraćem od dva meseca.


Šta naši polaznici kažu o nama

Anđelina B.
Još jednom se zahvaljujem celom timu za svu podršku koju su mi nesebično pružili  pri pokretanju mog posla… Danas je retko naći tako nesebične ljude, spremne da mesecima nakon što sam pohađala njihovu Školu knjigovodstva budu tu za svako pitanje i nedoumicu.
U isto vreme sve pohvale predavačima na kursu. Materija nije jednostavna ali profesionalna organizacija kursa, stručnost predavača i njihova predanost radu dali su rezultate.
Potpuno sam zadovoljna svime i toplo ih preporučujem za bilo kakvu saradnju.
Nenad M.

„Neočekivano praktično“

Očekivala sam suvoparnija predavanja, pogotovo u početku – nabacivanje informacija; Mislim da je vaš pristup baš ono što nedostaje našem školskom sistemu generalno!

Bilo bi lepo i korisno da i neke škole i fakulteti razmišljaju kako da organizuju predavanja korisno i svrsishodno a ne da odrađuju plan i program posle koga je polaznik nespreman za bilo kakav posao!

 

 obuka-za-knjigovodstvo

Kako da rezervišete svoje mesto u grupi?

Sistem rezervacija termina funkcioniše na sledeći način:

Svoje mesto možete rezervisati telefonom (011/2438 415 ili 063/370-427) ili e-mailom (info@skolaknjigovodstva.com) ali rezervacija izvršena na taj način traje svega dva radna dana (subota i nedelja su neradni dani).

 

U toku ta dva radna dana budući polaznik je u obavezi da uplati iznos od 3 000,00 RSD na ime rezervacije kako bi mesto ostalo rezervisano na njegovo ime do početka predavanja. U suprotnom, po isteku dva radna dana, mesto će pripasti prvom kandidatu sa liste čekanja.

Lista čekanja se obično formira nekoliko dana pred početak predavanja.

Uplaćeni iznos od 3 000,00 dinara polaznici mogu da uplate kod nas lično (Makenzijeva 32/3 svakom radnim danom od 08:00 do 14:00 h) ili na naš račun u banci.

Model popunjene Uplatnice prikazan je ispod:

nalog-za-uplatu

* U polje „model“ i „poziv na broj“ ne upisujete ništa.

Napominjemo da iznos od 3 000,00 nije dodatni trošak već se odbija od ukupne sume od 12 490 tako da Vam za uplatu preostaje iznos od 9 490,00 RSD koji možete dalje da podelite na dve rate.

Dinamika plaćanja preostalog iznosa:

 • Prva rata u iznosu od 4.745,00 RSD dospeva na prvom školskom času.
 • Druga rata u iznosu od 4.745,00 RSD dospeva nakon mesec dana od prvog školskog časa a tačan datum se navodi u Ugovoru koji takođe potpisujemo na prvom školskom času.

Izuzetno, sa svakim polaznikom ponaosob moguće je dogovoriti i drugačiju dinamiku i termine plaćanja u njegovu korist. Za ovakve aranžmane je potrebno da nam se obratite lično a neophodni su čekovi građana kao garancija plaćanja koji će biti realizovani u momentu koji je prethodno dogovoren.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i pojašnjenja. Možete da nas kontaktirate telefonom ili da dođete kod nas da se upoznamo i na licu mesta otklonite sve nedoumice.

vecernje-novosti-knjigovodstvo


Prijavite se odmah. Pošaljite nam e-mail: info@skolaknjigovodstva.com

ili nas pozovite na 011/344-62-12 (radnim danima do 14:00h) ili na 063/370-428 (nakon radnog vremena, vikendom ili u vreme praznika).

 

 

zanimanja-buducnosti