• Naš kurs knjigovodstva je prilika da se pod izuzetno povoljnim uslovima osposobite za zanimanje knjigovođe!

  • Knjigovođa (ili računovođa) je jedno od nekoliko istovremeno najtraženijih i najplaćenijih zanimanja u Srbiji!


KURS KNJIGOVODSTVA KOŠTA 12 490 RSD. MOGUĆE JE PLAĆENJE U TRI RATE.

U navedenu cenu su uključene skripte za praćenje predavanja u elektronskom PDF formatu (na disku ili download sa sajta), završni ispit i Diploma.

Kurs knjigovodstva traje 46 školskih časova. Jedno blok predavanje traje tri školska časa sa 15 minuta pauze. Ukupno ima 15 dolazaka koji će se realizovati u vremenskom roku nešto kraćem od dva meseca.

Predavanja za kurs knjigovodstva počinju 08., 16. i 24. maja 2014. godine (u zavisnosti od izabranog termina). Predavanja će se održavati dva puta nedeljno i to:

  • Utorkom i četvrtkom od 18:00 do 20:30h za grupu polaznika koja će na predavanja krenuti 08. maja (u četvrtak).
  • Petkom i sredom od 18:00 do 20:30h za grupu polaznika koja će na predavanja krenuti 16. maja (u petak).
  • Subotom i nedeljom od 09:00 do 11:30h za grupu polaznika koja će na predavanja krenuti 24. maja (u subotu).

Predavaci-kurs-knjigovodstva

Ko je organizator kursa knjigovodstva?

Kurs knjigovodstva organizuje Interact biz D.O.O. – uspešna kompanija koja se bavi poslovima knjigovodstva, savetovanja i edukacije.
Mi nismo večernji narodni univerzitet. Naša osnovna delatnost je pružanje usluga knjigovodstva (agencija za knjigovodstvo) i upravo odatle proizlazi stručnost, znanje i iskustva koja vam doslovno prenosimo.

Više o nama saznajte na matičnom sajtu naše knjigovodstvene agencije.

kurs-knjigovodstva-ucionica

Zašto naš kurs knjigovodstva nije skup?

- Zato što primenjujemo tzv. „Low Cost“ princip poslovanja.

U svetu je čuven i popularan niskotarifni odnosno „Low cost“ princip poslovanja (najbolje primenjen u avio saobraćaju a mi smo ga primenili na naš kurs knjigovodstva) gde se cena usluge višestruko snižava a troškovi servisa se pokrivaju maksimalnom popunjenošću kapaciteta (sedišta/stolica) i štednjom na svemu osim, u našem slučaju, na kvalitetu i količini prenesenog znanja (a u slučaju avio kompanija na bezbednosti putnika).

I mi smo troškove organizacije za naš kurs knjigovodstva sveli na minimum te ćete tako skripte za učenje dobiti u elektronskom formatu, sedećete na stolicama ekonomske klase… ali su ipak zagarantovani uslovi kao što su komfor, udobnost prostora, savremen dizajn, čistoća, prijatna atmosfera i sl.

skola-knjigovodstva

Zbog čega je naš kurs knjigovodstva efektan?

- Zbog toga što primenjujemo tzv. „Know-How“ metod rada:

Kurs knjigovodstva funkcioniše po modelu prenošenja praktičnih znanja i iskustava stečenih jednodecenijskom tradicijom i radom u usko stručnoj oblasti knjigovodstva i konsaltinga za preduzetnike. Uporavo ova, uslovno rečeno uska specijalizacija, stvorila je tim koji „preliva“ suštinu znanja i prakse o čemu svedoče ankete preko 400 polaznika naših kurseva.

„Know-How“ je standard i najkompletniji oblik prenosa znanja i veština za uspešno poslovanje, uključuje i posebna znanja, iskustva i uputstva, a posebno specifične postupke koji se inače smatraju poslovnom tajnom, kao i iskustva i znanja koja nisu nigde sadržana u pisanom obliku.

kurs-knjigovodstva--skola-knjigovodstva

Šta se uči na kursu knjigovodstva?

Prosto knjigovodstvo! Za one koji ne znaju podele i razlike spomenućemo da postoji i „dvojno knjigovodstvo“ kao i da „prosto“ vode ili mogu da vode preduzetnici a „dvojno“ vode tj. moraju da vode privredna društva.
„Prosto knjigovodstvo“ smo odabrali kao primarno na kursu iz razloga što smatramo da treba krenuti od početka. Takođe, u pitanju je kurs knjigovodstva za početnike a njima je sigurnije da se bave prostim knjigovodstvom i preduzetnicima kao klijentelom obzirom da je knjigovođa pre svega ODGOVORNO zanimanje a odgovornost tj. kaznena politika je prema ovima višestruko blaža i podnošljivija što je svakom početniku od presudne važnosti.

Zašto biti knjigovođa?

Zato što je knjigovođa (pored programera, IT stručnjaka i sl.) jedno od trenutno i dugoročno najtraženijih i najplaćenijih zanimanja u Srbiji i što bez obzira na nezaposlenost, usled nedostatka stručnog kadra u ovoj oblasti postoji visoka tražnja za ovim kadrovima.

5-razloga

Više o razlozima zbog kojih je ovaj kurs koristan naučite OVDE

Više o ponudi:

Pored teorijskog znanja polaznici škole će biti u mogućnosti da steknu i praktične veštine koje će im omogućiti samostalno vođenje knjiga po završetku nastave.

Obuka podrazumeva:

•    Osposobljavanje za samostalno vođenje poslovnih knjiga po sistemu prostog knjigovodstva.
•    Predavanja u prijatnom ambijentu i podsticajnoj atmosferi, kreativne i inovativne metode nastave.
•    Rad u malim grupama do 15 polaznika.
•    46 školskih časova predavanja.
•    Literaturu tj. skripte za lakše praćenje predavanja, učenje i pripremu završnog ispita u elektronskoj formi. Mogućnost preuzimanja svih potrebnih obrazaca sa sajta Škole.
•    Konsultacije sa predavačima u toku i posle programa obuke.
•    Diploma o položenom završnom ispitu kao dokaz stručne osposobljenosti za samostalno vođenje poslovnih knjiga.

kurs-racunovodstva

Kako da rezervišete svoje mesto u grupi?

Sistem rezervacija termina funkcioniše na sledeći način:

Svoje mesto možete rezervisati telefonom (011/2438 415 ili 063/370-427) ili e-mailom (info@skolaknjigovodstva.com) ali rezervacija izvršena na taj način traje svega dva radna dana (subota i nedelja su neradni dani).

U toku ta dva radna dana budući polaznik je u obavezi da uplati iznos od 3 000,00 RSD na ime rezervacije kako bi mesto ostalo rezervisano na njegovo ime do početka predavanja. U suprotnom, po isteku dva radna dana, mesto će pripasti prvom kandidatu sa liste čekanja.

Lista čekanja se obično formira nekoliko dana pred početak predavanja.

Uplaćeni iznos od 3 000,00 dinara polaznici mogu da uplate kod nas lično (Makenzijeva 32/3 svakom radnim danom od 08:00 do 14:00 h) ili na naš račun u banci.

Model popunjene Uplatnice prikazan je ispod:

nalog-za-uplatu

* U polje „model“ i „poziv na broj“ ne upisujete ništa.

Napominjemo da iznos od 3 000,00 nije dodatni trošak već se odbija od ukupne sume od 12 490 tako da Vam za uplatu preostaje iznos od 9 490,00 RSD koji možete dalje da podelite na dve rate.

Dinamika plaćanja preostalog iznosa:

  • Prva rata u iznosu od 4.745,00 RSD dospeva na prvom školskom času.
  • Druga rata u iznosu od 4.745,00 RSD dospeva nakon mesec dana od prvog školskog časa a tačan datum se navodi u Ugovoru koji takođe potpisujemo na prvom školskom času.

Izuzetno, sa svakim polaznikom ponaosob moguće je dogovoriti i drugačiju dinamiku i termine plaćanja u njegovu korist. Za ovakve aranžmane je potrebno da nam se obratite lično a neophodni su čekovi građana kao garancija plaćanja koji će biti realizovani u momentu koji je prethodno dogovoren.

NAPOMENE:

  • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika, postoji mogućnost spajanja dve grupe polaznika (koje će nastavu pohađati radnim danima) u jednu grupu. Verovatnoća da će se ovo dogoditi je minimalna i u dosadašnjoj praksi se to nije dogodilo.
  • Organizator kursa zadržava pravo promene datuma početka kursa ili pojedinih predavanja. Takođe, verovatnoća da će se ovo dogoditi je takođe minimalna i u praksi se ne dešava.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i pojašnjenja. Možete da nas kontaktirate telefonom ili da dođete kod nas da se upoznamo i na licu mesta otklonite sve nedoumice.

kurs-knjigovodstva


Prijavite se odmah. Pošaljite nam e-mail:

ili nas pozovite na 011/2438-415 (radnim danima do 14:00h) ili na 063/370-427


vecernje-novosti-knjigovodstvo

 

zanimanja-buducnosti